2005-08-30

Stolt men inte nöjd?

- Det gör ont i mig när Sveriges flykting- och migrationspolitik ständigt kritiseras för att vara för hård när vi istället borde känna stolthet över dess generositet.

Migrationsminister Barbro Holmberg begär mycket av läsarna i en intervju i det senaste numret av socialdemokraternas nyhetstidning Aktuellt i politiken. (Nr 33 sid. 6).

3 kommentarer:

Markus "LAKE" Berglund sa...

Jag måste ärligt erkänna att jag inte ser den extrema socialdemokratiska vinklingemn på nyheter i den tidningen. jag tycker att den intressant och en bra sammanfattning på aktuella politiksa händelser.

Man skulle kanske fundera på urvalet av nyheter ibland, men de som tas upp ser jag smo ganska neutrala, eller? Det kanske iofs beror på att jag inte är så konspiratoriskt lagd, vad vet jag?

Magnus Krantz sa...

Intressant eller inte, AiP är socialdemokraternas nyhetstidning. Det är ingen beteckning som jag har hittat på. Poängen med citatet handlar inte om vinkling i tidningen. Jag vill bara lyfta fram ett i mitt tycke ganska magstarkt påstående från ministern om migrations- och flyktingpolitiken. Jag tycker inte att den är något att vara stolt över...

Markus "LAKE" Berglund sa...

Ursäkta mig min tillfälliga minnesförvirring. Jag blandade ihop den med RoD, riksdagens tidning. (Riksdag och Departement, heter den va?) Den anser jag vara ganska neutral, om än ganska så frikostig med utrymme åt menlössa utalande från ministrar.